Jordino is in 1993 begonnen als een vader en zoon bedrijf. Vader Job (48) met ervaring uit diverse bedrijven en zoon Jordi (18) met patisserie opleiding. Na een onrustig begin in een casco gehuurd pand, zijn wij tot op de dag vandaag een gerenomeerd bedrijf geworden. We zijn begonnen als ijssalon met patisseries, echter in Nederland eet men niet veel ijs in de winter, wij zijn daarnaast bonbons gaan inkopen bij de grote bonbon fabrieken. Hier zijn wij echter snel weer vanaf gestapt, omdat wij hierin niet de juiste kwaliteit konden vinden. Wij zijn destijds onze eigen bonbons gaan ontwikkelen en maken hierbij gebruik van de exclusieve couverture soorten van Cacao Barry, Callebaut en het franse merk Valrhona. Wij maken we onze bonbons met passie en op ambachtelijke wijze.

Sinds 2006 heeft Jordi samen met zijn vrouw Danielle een productie ruimte in Almere waar alle bonbons worden geproduceerd.

ref-valrhonacacao-barry-logo1

Ons ijs wordt nog steeds vers en op ambachtelijke wijze en volgens eigen receptuur in onze winkel op de Haarlemmerdijk  door Job (reeds al pensioengerechtigde leeftijd) bereid. Deze receptuur is zo door ontwikkeld dat deze zo min mogelijk suiker bevat. We werken voor ons sorbet ijs met vers fruit of fruitpuree (geconcentreerd uit puur fruit) en ons roomijs is vol van smaak en bevat alleen puur en hoog kwalitatieve ingrediënten.

Jordino heeft een gevestigde naam gekregen in Amsterdam en ver daarbuiten. Diverse sites in binnen- en buitenland maken melding van ons bedrijf; als je in Amsterdam bent ga je naar Jordino. Jordino heeft ongeveer 90 soorten bonbons, de aller lekkerste slagroomtruffels, exclusieve dessertbonbons en ongeveer 24 soorten ijs op voorraad. Wij passen onze ijssoorten aan met de seizoenen. Daarbij innoveren wij steeds nieuwe produkten in ons ambachtelijk bedrijf.

winkel_3-610x370