Als u bonbons met een logo wilt laten maken, laat u dit het best doen bij Chocolateria en Desserteria Jordino in Amsterdam. Bij ons is alles mogelijk. De bonbons worden met liefde bereidt in eigen atelier met de lekkerste chocolade. De bonbons met persoonlijke tekst of een logo zijn perfect als geschenk, maar ook heerlijk voor eigen genot.

Logo Bonbons eigen logo of tekstBestel nu bonbons met een logo of persoonlijke tekst uit Amsterdam

Bonbons met een persoonlijke tekst of logo worden vaak gebruikt bij bedrijfsbeurzen, bijeenkomsten, recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, of uiteraard gewoon lekker bij een kopje koffie. De bonbons worden ook vaak gebruikt als relatiegeschenk. De bonbons met een persoonlijke tekst of een logo zijn een gegarandeerd succes voor uw bedrijf in Amsterdam!

Bonbons met logo of persoonlijke tekst in verschillende soorten en maten

De bonbons met een persoonlijke tekst of uw eigen logo worden vervaardigd met de allerbeste chocolade in ons eigen atelier in Amsterdam. De bonbons worden met liefde voor u ingepakt en in verschillende aantallen verkocht. De doosjes die wij verkopen zijn verpakkingen met:

  • 4 stuks logobonbons
  • 6 stuks logobonbons
  • 9 stuks logobonbons

Omdat de chocolade uit onze chocoladewinkel uit eigen atelier komt, leveren we de bonbons met persoonlijke tekst of logo zelfs in kleine aantallen (vanaf 15 stuks) met een snelle levertijd. Een normale levertijd is één à twee weken.

LogoBonbons_doosje_500px

Verras uw vrienden en familie met persoonlijke bonbons

De bonbons met logo of een persoonlijke tekst van onze chocolaterie uit Amsterdam zijn ideaal als promotie voor uw bedrijf of om gewoon als cadeau te geven. Verras uw vrienden en familie met de heerlijke bonbons, of laat speciale bonbons met een persoonlijke tekst maken. Naast de persoonlijke bonbons verkopen wij ook heerlijke luxe bonbons en creatieve chocoladecreaties, zoals de chocolade pump. Kom eens langs in de winkel aan de Haarlemmerdijk 25a in Amsterdam. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +31 (0)20 420 32 25 of een e-mail sturen naar info@jordino.nl om vrijblijvend een offerte op te vragen.