Home » Beste chocolade Amsterdam
  • 7 dagen per week open
  • Cocoa Horizons Foundation
  • Handgemaakt in eigen atelier

De beste chocolade van Amsterdam

Bij Chocolateria en Desserteria Jordino kunt u terecht voor de beste chocolade van Amsterdam. Onze bonbons en andere chocoladeproducten worden met veel zorg voor u gemaakt. U proeft ongetwijfeld de aandacht, de liefde en de passie die in onze handgemaakte producten zijn gestopt.


Wilt u weten of er voor u wat in het assortiment zit?


Proef de smaakexplosie van de beste chocolade van Amsterdam

De beste chocolade van Amsterdam is te vinden bij Chocolateria en Desserteria Jordino. De chocolade is gemaakt van kwaliteitscacao en smelt heerlijk weg op uw tong. Naast ambachtelijke bonbons vindt u bij ons ook het lekkerste ijs en de lekkerste desserts. Van sorbetijs tot kleurrijke macarons: u vindt bij ons alles wat u zoekt.

Handgemaakte bonbons uit ons eigen atelier

Al onze chocoladeproducten worden met de hand gemaakt in ons eigen chocoladeatelier. De beste chocolade van Amsterdam wordt gebruikt voor de volgende producten:

  • Bonbons
  • Logobonbons
  • Bonbons met een persoonlijke tekst
  • Slagroomtruffels

Ook wordt de chocolade gebruikt voor diverse chocoladegeschenken, zoals een chocoladepump. Ook onze chocoladeschilderijen worden gemaakt van de beste chocolade van Amsterdam.

Geniet van de intense geuren van chocolade en gebak

De beste chocolade van Amsterdam is bij ons in de winkel te vinden op de Haarlemmerdijk 25a. Proef de smaak van handgemaakte chocola. Kom eens langs bij ons in de winkel en geniet van de heerlijke geuren van het gebak en desserts. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer +31 (0)20 420 32 25 of e-mailen naar info@jordino.nl