Home » Beste bonbons Amsterdam
  • 7 dagen per week open
  • Cocoa Horizons Foundation
  • Handgemaakt in eigen atelier
bonbons in etalage

De beste bonbons van Amsterdam

De beste bonbons van Amsterdam proeft u bij Chocolateria en Desserteria Jordino. De bonbons worden speciaal voor u gemaakt met de lekkerste chocolade in ons eigen atelier. Van persoonlijke bonbons tot bonbons met logo: als het om chocola gaat kunt u bij ons voor alles terecht.


Wilt u weten of er voor u wat in het assortiment zit?


De beste bonbons van Amsterdam worden gemaakt in ons eigen chocoladeatelier

De beste bonbons van Amsterdam maken wij zelf in ons eigen atelier. Speciaal voor de lekkerste bonbons maken wij gebruik van exclusieve couverturesoorten. De soorten die wij gebruiken voor de luxe bonbons uit Amsterdam zijn:

  • Cacao Barry
  • Callebaut
  • Valrhona

Deze luxe bonbons uit Amsterdam worden op een ambachtelijke wijze en met ontzettend veel liefde en passie voor u gemaakt.

De lekkerste en eerlijkste bonbons gemaakt van echte kwaliteitscacao

Onze ambachtelijke bonbons worden met de hand gemaakt. Voor het maken van de luxe bonbons van Amsterdam is er goede cacao nodig. Deze cacao halen wij bij coöperatieven die deel uitmaken van de Cocao Horizons Foundation. Deze organisatie zet zich in voor het verbeteren van het levensonderhoud van cacaoboeren en hun gemeenschappen. Op deze manier worden onze luxe bonbons uit Amsterdam op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Dit geldt zowel voor de normale bonbons als de logobonbons.

bonbons

Geniet van de beste en lekkerste bonbons sinds 1993

Voor de beste luxe bonbons van Amsterdam kunt u al sinds 1993 bij ons terecht. Onze chocolade wordt op een duurzame en verantwoorde manier voor u gemaakt van de beste kwaliteitscacao. Bent u ook op zoek naar heerlijke luxe bonbons in Amsterdam? Of zoekt u juist een andere lekkernij? Kom dan eens langs bij ons in de winkel voor overheerlijke macarons of de beste bonbons van Amsterdam. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +31 (0)20 420 32 25 of een e-mail sturen naar info@jordino.nl