Patisserie is een duur woord voor taart en gebak. Alleen in het weekend verkopen wij slagroom gebak, maar op bestelling kunnen wij dit ook op andere dagen leveren. Ons gebak bereiden we met verse vruchten en/of verscheidende soorten noten.
Naast ons gebak bereiden wij diversen soorten cakes. Deze bakken kleine aantallen cake om de versheid te garanderen, hierdoor kan wel eens voorkomen dat uw cake er niet is.

Jordino maakt Barronettes dit zijn 4-persoons cakes gebaseerd op oud Nederlandse recepten, met een Italiaans tintje, gebakken in een houten kistje. Wij maken 5 soorten Barronettes in de smaken:
Nino – een gember citroen cake
Toscaanse cake – een cake met gecarameliseerde pecannoten , stukjes sinaasappel en pistache noten.
Chocolade cake – een pure chocolade cake, met rozijnen, stukjes chocolade, amandelen en hazelnoten.
Abrikozen-walnoot cake – een cake met stukjes abrikozen, stukjes walnoot en amarena kersen.
Amandel-kersen cake – een amandel beslag met kersen, gedecoreerd met bosbessen.

Afgewisseld per jaargetijde worden er ook vruchtentaartjes gemaakt voor 5 personen.
Peren-chocolade cake is een cake met verse peer, stukjes chocolade en mirtillos (Italiaanse bosbessen).
Super roomboterkoek met Italiaanse amandelspijs en kersen.